NOU GOVERN A L’AJUNTAMENT DE CALLOSA: COHERÈNCIA O DICTAT?

de Socialistesdecallosa Pspv-psoe, el miércoles, 22 de junio de 2011 a las 18:38

Un dimecres a les 9 del matí, la Corporació Municipal ha iniciat la seua marxa d’altres quatre anys de legislatura. No era l’hora més indicada evidentment. I el grup municipal popular, d’ara endavant PP, ho sap. És més, ho sap i ho reconeix. I perquè ho sap i ho reconeix s’ha parat “in extremis” i de moment, l’aprovació de la periodicitat de les sessions plenàries i el seu horari.

 

El grup municipal socialista, ha presentat una esmena a la proposta del PP de celebrar els plens “els últims dimecres de cada mes a les 9 del matí”. Així, la regidor Ana Mestre ha proposat que es realitzen a les 20’30 h de la vesprada els dilluns o els divendres. Comprovarem molt ràpid la línia del PP en el nostre Ajuntament: governar amb coherència o cenyir-se al dictat del seu alcalde.

 

D’altra banda, amb els vots en contra del grup socialista, s’han aprovat les remuneracions dels regidors, sense l’esperada rebaixa del 5 % (com a la resta de treballadors de l’Ajuntament) i amb la incorporació de dos càrrecs de personal de confiança.

 

Format doncs el nou govern del PP, sense la participació de cap regidor de l’oposició per decret de l’alcalde, comença a “rodar” aquesta legislatura, que esperem siga un revulsiu per al nostre poble i la seua gent.

 

Sort!!!!

 

 

 

plenari de Callosa