L’ALCALDE NO ES FIA DE CAMPS.

Renúncia a una subvenció per por que no vinguen els diners.camps

El 8 de gener el govern del PP aprovava en solitari el pressupost de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià per l’exercici 2010 en el qual es contemplava una inversió denominada “Renovació instal·lació enllumenat públic exterior” amb un pressupost inicial de 23.211 euros, dels quals 9.191 euros eren finançats per la Generalitat Valenciana.

El passat mes de maig, la Junta de Govern aprovava l’expedient de modificació de crèdits 5/2010 per a afrontar aquesta inversió de la renovació de la instal·lació d’enllumenat públic exterior, quantitat prevista per a la gestió de l’Agenda 21. No obstant això, en el mes de juny es rebia comunicació de la Conselleria d’Infraestructura i Transport notificant la concessió d’aquesta ajuda. La Junta de Govern del PP presidida pel inepte Batiste Saval, va renunciar a la subvenció d’Estalvi Energètic de la Generalitat i es va anul·lar tota l’operació.

És que Batiste no es fia de Camps i sabia que els diners de la subvenció no anava a arribar?  O  no vol que es faça aquesta inversió per enfrontaments entre els seus regidors?   Tornarà els diners a la gestió de l’Agenda 21?  

La veritat es que 9.191 euros de subvenció no és gran cosa, no es pareix en res als camions de bitllets de Valencia que va prometre Batiste, però tampoc ens sobren. La ineptitut i ineficàcia de Batiste és clara i està incapacitat per ser alcalde.

Una resposta a “L’ALCALDE NO ES FIA DE CAMPS.”

  1. renuncia a una subvenció i despres mos fa pagar 4 euros per fanecá per a pagar la llum. porca miseria, poca vergonya.

Els comentaris estan tancats.