AMB NOMS I COGNOMS

Estimat lector. Em dic Jose Espasa Espasa, el “angel caigut” de la llista del PSPV de Callosa, segons comenten els meus “col·legues” del PP. També sóc el Secretari General de les Joventuts Socialistes de l’Agrupació Callosa-Bolulla. Així que he hagut de molestar-me a escriure aquestes lletres a l’assabentar-me de les mentides que el PP llança en el seu blog. Simplement és per a dir, de manera alta i clara, però sobretot, que em senc orgullós i estic molt a gust en el grup de treball dels socialistes callosins perquè entre altres coses, no em tracten com una titella en mans d’un titellaire. I no des d’ara, sinó des de fa alguns anys pertany a aquest grup de treball. I ja que estic enlloc m’agradaria fer unes consideracions:

Primer. Sóc Secretari General de les Joventuts Socialistes i ho seguiré sent fins que finalitze la meua etapa, bé per edat o perquè algun dels meus companys tinga una renovada il·lusió per ocupar aquest càrrec.

Segon. A dia d’avui, encara no s’ha presentat cap llista per part del PSPV de Callosa. Així que les especulacions sense base alguna són simplement paraules buides.

Tercer. Al Partit Socialista no hi ha dues famílies; només existeix una gran família que prepara amb il·lusió les pròximes trobades electorals, i sense disputar-nos quant anem a cobrar cadascun, com ocorre en altres partits com el PP. Si el que ocorre és que no teniu articles per a publicar en el blog, és preferible que no escrigueu gens, perquè jo estaria mort de vergonya ser del PP en aquestes condicions i utilitzar el blog només per a atacar a l’oposició (us recorde que som nosaltres l’oposició i vosaltres el govern, el qual ha de fer les coses)

 Quart. Si el que preteníeu era crear-me confusió o apartar-me del meu partit, no ho heu aconseguit. És més m’heu reforçat en les meues conviccions i he col·locat a cadascun en el seu lloc. La postura cómoda de les noves generacions del PP no estàn afavorint als joves callosins que cada vegada estem més ignorats pels nostres governants.

 I amb açò no pretenc crear crispació ni contestar les paraules buides del PP. El que pretenc és que tot el món sàpia que no m’han tirat de cap lloc, i que la meua funció seguirà sent treballar de la millor manera que sé per a millorar la situació dels joves de Callosa i preocupar-me pels seus problemes que també seran segurament els meus.

 

Moltes gràcies per la seua atenció i espere que algun dia el PP assolisca col·locar dos articles seguits parlant del nostre poble, activitats o inversions, sense ficar-se amb l’oposició. Significaria que alguna cosa estarien treballant pel nostre poble. Però això ja és altra història.

Una resposta a “AMB NOMS I COGNOMS”

Els comentaris estan tancats.