EL PROGRES octubre 09

El Grup Municipal del PSPV-PSOE ha publicat una edició extra de la revista EL PROGRÉS on es presenten les propostes que varen realitzar al darrer plenari del nostre Ajuntament. Les propostes van ser rebutjades per la majoria del PP sense tan sols haver-les mirat. Eren propostes possitives que anaven en benefici del nostre poble però els regidors i l’alcalde del PP van votar EN CONTRA d’aquestes:

1 MOCIO.- Instar a la Generalitat a signar el Conveni amb el Ministeri d’Educació per entrar en el programa Escola 2.0 que dotarà als estudiants i professors d’un ordinador portàtil.

2 MOCIO.- Rendir un homenatge al dolçainer callosí  Jaume Boronat “Tissa” el dia de l’Arrancà a l’Ajuntament; nomenar l’Escola Municipal de Dolçaina i Tabalet amb el seu nom; i nomenar un carrer (aquesta va ser una proposta del PP en juliol i el PSPV-PSOE la va incloure per aplegar al consens)

3 MOCIO.- L’Ajuntament assumirà la diferència de preus de l’Escola Infantil Municipal provocada per la disminució del BO ESCOLAR que lliura la Conselleria d’Educació.

Les propostes íntegres les podeu comprovar a la revista EL PROGRES punjant ací.

 Publicación1

Publicación11