JUAN FERRANDO, RENÚNCIA A L’ACTA DE REGIDOR

El passat 29 de juliol, el regidor del Grup Municipal Socialista, Juan Bta. Ferrando Ferrándiz va anunciar la renúncia a l’acta de regidor de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià al.legant raons personals. Aquest lloc serà ocupat per altra persona que formava part de la llista electoral del Partit Socialista en les passades eleccions municipals. Per altra banda, Juan Bta. Ferrando també va anunciar que continuarà la seua tasca com a membre de la Executiva Local del PSPV-PSOE i continuarà treballant per a millorar, des d’altres llocs de responsabilitat, el nostre poble.

L’ex-alcalde  i actual portaveu, Francesc Guardiola, en nom del Grup Municipal Socialista actual i també l’anterior on Ferrando va formar part de l’equip de govern, va alabar el treball, la serietat, la honestitat, la eficiència i la eficàcia d’una persona que, sense experiència política, va afrontar el repte de assumir les regidories d’Urbanisme, Obres Públiques, Aigua, Medi Ambient, Agricultura i Turisme. La gestió al front de totes elles va ser en un moment de govern en minoria a pesar de la qual, es van traure endavant nombroses iniciatives. Després del pacte amb el Bloc, i sempre al servici de l’equip i del poble, va renunciar a les regidories de Turisme. El seu esforç en millorar el nostre entorn i medi ambient ha donat els fruits, i encara que s’intenta ocultar, quedarà per sempre l’inici de l’Agenda 21, el segon premi nacional “Escoba de Plata”, els contenidors soterrats, el ecoparc, etc.etc.etc., i també un esforç important en el tema de l’aigua a Callosa. Des de l’Ajuntament es va encetar un projecte en fases per millorar tota la canalització d’aigua potable i residual, millorar les basses d’aigua potable amb sistemes de control, l’estació del Margeve, la línia, la renovació íntegra del complexe de bombeig dels Pous de Sacos, etc.etc.etc., i per últim, sempre el recordarem com el Regidor d’Urbanisme que va conseguir aprovar el PLA GENERAL D’ORDENACIÓ URBANA (PGOU) mitjançant acord de 8 de març de 2006 de la Comisió Territorial d’Urbanisme, encara que la seua publicació es va produïr un any després, el 7 de juny de 2007 (després de les eleccions municipals).

Després han estat dos anys treballant en la oposició, controlant i fiscalitzant la llavor de govern. Un regidor educat, que no ha entrat mai en polémica, que sempre s’ha oferit a col.laborar en les diferents regidories, però que mai, cap regidor del PP ha demanat la seua col.laboració. La prepotència del PP ha fet que tota la experiència d’un magnífic regidor, per ser socialista, no puga ser aprofitada.

Des del Grup Municipal Socialista, i també des de l’Agrupació Local del PSPV-PSOE volem agraïr la seua feina, però sobre tot volem felicitar a Juan Bta. Ferrando per tot lo que ha fet per el nostre poble i pels seus veïns i que tots estem gaudint.

Gràcies. Felicitats. Adéu.

2 respostes a “JUAN FERRANDO, RENÚNCIA A L’ACTA DE REGIDOR”

  1. Tot el article está molt be, excepte la política barata que el portaveu ex-alcalde intenta sempre dur endavant. Podries definirme prepotencia?perque si es lo que jo en pense persona mes prepotent que tu no nia cap, i per lo que tinc entes en tots els ambits de la teua vida, i no vuic especificar mes perque no es el lloc ni el moment, pero ves encuidaet perque tens molt que destapar.
    Per a Callosa per molt que t´esforses sempre seràs un ex-alcalde més.Lo millor que podries fer es copiar del teu amic Juan Bta. Ferrando i dimitir perque el PSOE esta perdut en un xic tan fracasat com tu.
    MOLT BE FERRANDO, HAS FET LO CORRECTE

Els comentaris estan tancats.