EL PROGRÉS. Juliol 09

Acaba d’eixir la revista del PSPV-PSOE de Callosa d’en Sarrià EL PROGRÉS. En aquesta publicació es tracta d’afegir un punt de vista diferent, però amb dades concretes, a la situació política del nostre Ajuntament, del nostre poble.

I per tant, ens agradaria, encara que serà segurament impossible, que l’equip de govern es dedicara a governar per a tots i totes i no es dedicara soles a la polèmica fàcil, al victimisme, a amargar-se i a atacar a la oposició que està fent la faena de control i fiscalització. Però aixó no està en la nostra mà. Així que Batiste i Cía seguiràn fent de les seues.

En aquest PROGRÉS, tenim el canvi del FESTIVAL LIRIC per la Mostra de Vi i Sensacions i el que ens costa, les mentires de Batiste i Cía respecte al Festival, al Mercat i a tot el comerç en general. També tenim les quantitats que deuen altres administracions governades pel PP com la Generalitat i la Diputació, en contraposició del GOVERN D’ESPANYA DE ZAPATERO que inverteix més de 1.400.000 euros en Callosa. Un reconeixement a Jaume Boronat “Tisa” i la negativa de Batiste i Cía de fer un homenatge a esta figura callosina; la relació molt peculiar entre la Mare de Déu i el nostre alcalde Batiste i finalment l’habitual fotodenúncia del nostre poble.

Esperem que siga del vostre gust. Gràcies.

Tot EL PROGRÉS punxeu ací: el_progres_julio.pdf

Una resposta a “EL PROGRÉS. Juliol 09”

  1. ¿El de la bota es Batiste? mira per aon mos a ixit . l’altra foto la podrieu cambiar que ya ha ixit moltes voltes. m’agradat molt la revista. ¿ni ha també en agost?

Els comentaris estan tancats.