8 respostes a “PAS A PAS ens porta al Ponoig.”

  1. ESTOY INTERESADO EN SABER CUANDO ES VUESTRO VIAJE A ESQUIAR, SOYS ESTUPENDOS, LA MEJOR ASOCIACIÓN DEL MUNDO. ENHORABUENA, A LA GENTE GAY COMO YO NOS GUSTÁIS. ESPERO VUESTRA INFORMACIÓN. GRACIAS, MUCHAS GRACIAS

  2. Eh gent!! Qué heu fet al final, jo he obert el ull i com he vist mal temps he passat d´alçarme. S´ha posposat per a la setmana que ve o heu anat?

  3. El mal oratge ha fet que ferem dos rutes. La més nombrosa és la que ha fet la ruta del riu de Callosa fins a l’embassament de Guadalest i després baixar per Xines. La PRV-16 al Ponoig la farem ben aviat i us mantindrem informats.

  4. EIXA RUTETA QUE DIEU QUE VAU FER EN BICICLETA ES MOLT MÉS GRATIFICANT, ANIMEUSE, SI VOLEU JO VOS GUIE. PERO SI TINC QUE SER SOCIATA PER A PODER GUIARVOS, QUE VOS GUIE FRANCESC QUE ELL HO ENTEN TOT, MENYS FER FAENA COM UN HOME CLAR!!

Els comentaris estan tancats.