NOVA AMENAÇA AL PSOE

Hem rebut al nostra blog un missatge que diu el següent:

“Senyor Francesc, li torne a recordar que hi han documents en l´ajuntament referents a un embargo judicial que el poden posar en un compremís…CUIDAET que tens familia.
Respeta a l´equip de govern. D´ACORD?????”

Si aquesta persona creu que el PSPV-PSOE de Callosa va a callar-se per por està molt equivocada. Som gent de Callosa, que viu a Callosa, que vol a Callosa i que treballa per Callosa. No anem a callar per xantatges ni amenaces, així que millor que dedique el mateix esforç a millorar Callosa. Per cert, quina por tenen de que els regidors i executiva del PSPV-PSOE parlen? Tenen por a algo? Tú que penses?

El nostre recolzament i solidaritat al Secretari General dels socialistes callosins, Francesc Guardiola, també ex-alcalde de Callosa.

7 respostes a “NOVA AMENAÇA AL PSOE”

 1. No entenc res de res.sou PATÈTICS. Vos penseu que sou regidors de Madrid?Callosa no dona per a tant, es un poblet de muntanya que vol evolucionar com a tal…Una biblioteca digna, un poble net i arreglat, regidors que es porten be i que respeten ( perque TOTS cobreu dels nostres diners, no? ), activitats per als xiquets, per als jovens i per als majors…Perqué vos baralleu?Penseu que a la gent de Callosa ens agrada eixa actitud?Els peperos uns xulos i els sociates perfectes…AIXÒ NO ES REAL!!!!!!!!!!Ni els xulos son tan xulos ni els perfectes son tan perfectes, feu cadascu la vostra feina i prou.
  Pense que es horrible amenasar a la gent pero al Senyor Francesc li encanta anar de víctima per la vida i a la gent li encanta amenasar,uf!!!!NO ENS INTERESA, FEU LA VOSTRA FEINA: UNS GOVERNANT I ALTRES D´OPOSISIÓ.
  Crec que un embargament juridic, si es veritat, es fa public sense que ningu fasa res perque com la seua paraula diu: ES UN EMBARGAMENT. Torne a repetir que no es per a tant, dediqueuvos a fer la vostra feina i tots estarem més contents.

 2. Estic totalment d’acord en que és PATÈTIC. Però es patètic i trist que al meu poble, encara tinguem gent com aquesta que tinga que amenaçar a regidors per no tindre més arguments. PATÈTIC. Si no comencem per la dignitat de les persones, de res val una biblioteca digna i tot aixó. Esta gent sobra i espere que no desanime als del SOE per a fer la seua faena que es OPOSICIÓ, i per cert, la fan prou bé. Estic segur que la gent del PP normal també comdena aquestes actituts i amenaces.

 3. Qué fort!!! El equip de govern amb 8 regidors del PP encara li te por al PSOE???? Tenen que recurrir a amenaces????? Crec que és eixa la seua forma de ser i sempre serán iguals. Segur que cap del PP denuncia públicament la actitut d’esteos feixistes.

 4. Un rechazo total a cualquier tipo de amenazas. estamos en un país democratico y algunos todavia no se han enterado.

  Es vergonzoso. La/s persona/s que hacen cosas como estas son gente acomplejada y cerrada de mente.

  Animo. La gente del pueblo, los ciudadanos de a pie sean de izquierdas o de derechas seguro que están en contra de éste tipo de chantajes. Los demás, “cada cual con su conciéncia”

  UN CIUDADANO DE A PIE.

 5. Amenaaaazas!!! que horrible!!!! vaya con los fachas!!!! hay que solidarizarse cuanto antes con el pobre o la pobre desgraciado/a que ha sido objeto de las mismas… !lo que tienen que aguantar los progresistas!.

  jajaja, como les gusta el masoquismo. Como nadie les hace caso, se inventan amenazas, incluso se las hacen ellos mismos para llamar la atencion… Parecen crios…

 6. A partir d´ara hi ha que dirli Senyor Victima, pobre xic: amenasat, ex-alcalde, separat i més paleto impossible. Que bon xic i que bona persona i que preparat i que guapo i que VICTIMA…………………..Eres patètic xico, tu i tota la fauna que el rodeja. PA-TE-TIC

 7. Comparto mi posición con Baltasar. Apoyo mi punto de vista en un artículo muy interesante que leí en una pagina Web en la que se discuten todo tipo de temas políticos. Además, en http://www.elecciones.com.co también encontraran información electoral muy completa acerca de futuros procesos electorales.

Els comentaris estan tancats.