PAS A PAS et porta a la Serra Bèrnia

dscf1550.JPGbernia 1

EL DIUMENGE 18 DE GENER, ENCETEM LES EIXIDES A LA NATURA DEL NOSTRE VOLTANT. AQUESTA PRIMERA RUTA SERÀ A LA NOSTRA SERRA BERNIA. FONT DE BERNIA, FORAT I FORT DE BÈRNIA.

A les 8.30 a Coarval per omplir els cotxes. Porta entrepans per esmorzar i una ampolla d’aigua.

Disfruta de la natura amb les activitats que programa PAS A PAS.

T’esperem.

9 respostes a “PAS A PAS et porta a la Serra Bèrnia”

 1. Lara, m’agrada molt que plantejes temas sobre la natura i el tercer mon per que demostra l’interes dels joves per temes colectius, realment importants, més enllà de lo purament personal. A pesar del que volen fer creure alguns, mai els joves han participat tant com ara en accions de voluntariat i d’ajuda a causes i persones necesitades. Si tens idees sobre xerrades o activitats que t’agradaría fer, fer-nos-les arrivar i les incorporarem a la nostra programació.

  De momet animat a vindre d’excursió, amb els teus amic, a Bernia!

  Promte os informarem d’una pròxima exposició fotogàfica que narra una aventura molt xula en bici. relaitzada per dos joves.
  Esperem que vigues.

 2. Ho senc pero no vos imagine caminant, quantes hores vau tardar?Necesito pruebas: FOTOS, per favor…

 3. Eh Jordi, tu també eres sociata. Jo pensava que eres un dels nostres. aixo s’apega? vacunat jajaja

 4. pense que cada persona en un pais democratic pot anar a on vuiga en qui vuiga i cuant vuiga sense tindre per que perteneiger aeste o altre partit.
  En eige comentari sobre el que fai Jordi doneu a coneiger la vostra forma de ser.SEPARATISTES, RENCOROS, DICTADORS.

 5. Ja la tenim!. Si toques la dolçaina eres del BLOC, si vas a Bèrnia eres del PSOE, … supose que açò va un poc de catxondeo.
  A vore si vos animeu, sigueu de l’ideologia que sigueu, i vos animeu a vindre a les caminates, les organitze qui les organitze.

  Un abraç

Els comentaris estan tancats.