Francesc Guardiola, nou Secretari General dels socialistes callosins.

En la darrera Assemblea Local del PSPV-PSOE de Callosa d’en Sarrià, celebrada el dissabte 8 de novembre, va resultar elegit per unanimitat com a Secretari General, Francesc Guardiola i Guardiola, qui va propasar la següent executiva local per als propers 4 anys: 

Sec. General:            Francesc Guardiola i Guardiola

Sec. Organització:       Francisco Igual

Sec. Administració:      Mª José Martínez

Sec. Política Municipal: MªGracia Puigcerver

Sec. Infraestructures:   Juan Bta. Ferrando

Sec. Educació i Sanitat: Lola Serrano

Sec. Relacions Instituc.:Alfonso Puigcerver

També van ser elegits delegats per al proper Congrés Provincial els companys Francesc Guardiola i Mª Gracia Puigcerver. En paraules del nou Secretari General, “aquesta candidatura naix perqué no ens resignem a que Callosa estiga governada per gent que es dedica a enganyar i mentir al ciutadá i que, per altra banda estàn donant l’esquena als interesos de Callosa i, sobre tot, als interesos dels ciutadans”. Aquest espirit de treball i voler a Callosa, junt a la il.lusió i espenta del nou equip faràn que pronte tornem a tindre un govern decent al nostre Ajuntament.

8 respostes a “Francesc Guardiola, nou Secretari General dels socialistes callosins.”

 1. per fi la renovació total del psoe. Ara a treballar que callosa necesita un partit d’esquerres fort per fer front a totes les injustícies del pp i la chuleria dels concejals que tenim.

 2. No conozco a la gente que aparece en esta lista, pero ya tengo suficiente con conocer a algunos concejales del equipo de gobierno. No soy callosino aunque tengo que tratar con algunos de ellos. Hay que echarlos!!!!

 3. La gent que estem a l’actual executiva i al partit socialista de Callosa som gent treballadora, honesta, amb diferents maneres de ser, diferents treballs, aficions… pero compartim una ideología , el socialisme, i aixó ens unix. Volem al poble en que vivim i per aixo volem que siga millor, que joves i majors tinguen una millor qualitat de vida. Volem les ventages de la societat moderna, pero sense pedre la nostra identitat, les coses bones que té viure a un poble.
  Tenim clar el que volem, per aixó anem a treballar i a lluitar. i vos asegure que ganes no ens falten, a mes a mes quan veiem la manera de funcionar del equip de govern actual.
  Ah! i el que no ens conega i vuiga fer-lo o ens conega i vuiga col.laborar o aportar idees, estem tots els dijous de 21’30 a 23 hrs, a la seu del PSOE, a les Quatre Carreters. Veniu quan vuigueu.

 4. I perque quan heu estat governant no heu fet absolutament res??Perque Lola, contestam…El paper es molt sufrit i els comentaris tambe, les coses es demostren i fins ara ningu confia en vosaltres i sincerament el dic que si vos presenteu feu un gran favor a la dreta perque tornara a arrasar i sera lo pitjor que li pot pasar a Callosa. Feu una renovacio real i sincera i no torneu a eixir els mateixos pero desordenats, en el cabesilla no confia ningu…NUNCA FUERON BUENAS SEGUNDAS PARTES…Eixe xic encara que siga “familia” teua va de xulo per Callosa i per la vida i a la gent no ens agrada aixo, a mes a mes, no es un ejemple a seguir, no creus? No fa faena; esta separat,i tinc antes que no es porta gents be en els fills i en la ex dona; contesta mal en tots els plenos; parla en xuleria i altives…Jo soc socialista i no en senc representat per esta gent, que faig?vote a PP? Aixo ni borratxo…RENOVEVOS PER FAVOR!!!!!!!!!!BAIXEU DEL BURRO

 5. Paco, et pregariem que no faces cap comentari personal (i menys si són clarament ofenses i injúries) a este blog de debat polític i social del nostre poble, si vols continuar en aquest lloc. No és l’estil de gent socialista, no creus? Aixó és més bé propi de gent com la que ens governa, encara que no tots del PP.
  Mira el nostre llibre de gestió i veurás el que hem fet. De momento, sols en educació:els dos menjadors escolars, dos conserges a l’escola pública, subvencions a tots els escolars dels llibres de text, rehabilitació dels menuts al nostre poble, sombratges als patis, recolzament amb un conveni (i diners) al IES de Callosa per manteniment i per al cicle formatiu, preinstal.lació de calefacció al Bernat de Sarrià, canvi de linia del Bernat, conveni amb la Universitat d’Alacant per fer un Màster a Callosa sobre patrimoni, col.laboració amb la UNED, ajudes al transport escolar, nou pati i noves instal.lacions a l’Escola Infantil i subvencions directes a tots els xiquets, un gabinet psicològic amb dos psicòlegs per als col.legis, nova BIBLIOTECA MUNICIPAL, etc.
  SOLS EN EDUCACIO. Aixó és “absolutament res”? I sense ajuda de la Diputació i del Consell, tots dos del PP i en un govern de coalició.
  No podem posar-ho tot, així que t’invitem a que et poses en contacte amb nosaltres per saber més i, el que és més important, perque aportes les teues inquietuts i idees socialistes a este equip de treball nou.
  Finalment, sobre les teues apreciacions personals no anem a entrar. Deus conéixer a la gent abans de parlar.
  Francesc continua sent el nostre Secretari General per ser una persona honesta, treballadora, amb il.lusió i passió pels temes que afecten a Callosa i que ha demostrat ser un polític integre que ha defensat sempre els interesos de l’Ajuntament i de Callosa per damunt d’altres interesos.

 6. Paco, crec que ja te hem contestat, pero la teua aportació em recolça en un pensament que ens hem fet al partit despres de perdre les eleccions: no hem sabut informar a la població de totes les coses que hem fet quan hem estat al govern de callosa. T’ asegure que s’han fet moltísimes coses i ahí estan,pero de manera callada, silenciosa, treballant pel poble, per sanetjar uns comptes que estaben molt mal i per atendre les necesitats més urgents de la població. I molts projectes que estàn fent-se ara son logros socialistes, el que passa es que 4 anys son molt pocs per veure grans projectes. I no vam voler cedir al xantatge de alguna “premsa” comarcal, que ens “garantitzaba” la governabilitat a canvi de una barbaritat de diners. O penses que eixir en premsa tots els dies repetint i inventant noticies ens ix gratis als ciutadans de Callosa?

  El que dius dels plenaris, una de dos:
  o no has anat a cap,
  o no eres socialista….

  Per que el PP voldría que de veritat ens anarem a casa. Per algo serà!

  Respecte als rumors personals, les mentires, etc, no val la pena ni perdre el temps, sols volen fer mal i la veritat és la que és i no n’hi ha més.

  Besets.

 7. Para Paco:

  Me parece que eres una persona con muchos prejuicios. Pensar que en pleno siglo XXI el hecho de estar separado te escandalice tanto, dice mucho de ti.

  Creo recordar que en la anterior legislatura, el Partido Popular tenía a dos o tres concejales separados, sin que pasara absolutamente nada del otro mundo.

  ¿Tu sabes con este comentario a cuanta gente separada estas ofendiendo?

  Respecto a los demas comentarios creo que lo único que intentas es ofender sin aportar nada. Te has pasado tres pueblos con comentarios y adjetivos innecesarios. La gente se merece un mínimo de respeto.

  Que facil es criticar sin dar la cara.

Els comentaris estan tancats.