EL PP DONA L’ESQUENA AL POBLE

Una altra vegada, el govern del PP a Callosa no sap el que és la dignitat. I és que després de que el grup socialista a l’Ajuntament incitara a que es publicaren les places de treball que apareixen per tot el poble perquè la gent s’assabente,  l’alcalde fa cas omís a esta sugerència i torna a convocar places de “puntilletes” per a que soles s’enteren algunes persones. Un “cortijo”, clar. Amb el seu “capatàs”, “cavall” inclós. Per tot aixó, el PSOE fará tot el possible perque els callosins i callosines, TOTS I TOTES, s’enteren de la oferta de treball del NOSTRE Ajuntament elaborant notes informatives per a repartir pel poble, notes de premsa i en la nostra web.  Almenys l’oportunitat de presentar-se conforme han fet alguns regidors del PP abàns al nostre Ajuntament.

oferta.doc

HI HAURÀ ARRANCÀ ENGUANY…?

El ple de 25 de setembre de 2008 pasarà a la història del nostre Ajuntament com aquell en el que es va salvar  “in extremis” l’arrancá de dolçaina de les nostres Festes Patronals de Moros i Cristians. I el ultimàtum de la família Boronat ha estat clar. Després de molts viatjes a l’Ajuntament per vore de cobrar la factureta de l’any passat, i després de vore al tresorer, al interventor, pasant per les regidors de Festes, Maribel Ferrándiz, de Hisenda, Ginés Llorca i fins i tot l’alcalde, Batiste Saval, ningú no sabia res o el que és pitjor, ho sabien i els donava igual. 2.720 € es deuen des de les Festes de l’any passat i ara en el ple apareix l’expedient de Reconeixement de crèdit per la factura del 2007 de Festes Patronals que no es va poder pagar per falta de consignació de una partida que tenia 90.000 €. Per cert, que ningú es faça il.lusions, soles es paga eixa factura. Cap més.

Però la història no acaba ahí. Els han negat a la família Boronat, vullguda i reconeguda per tot arreu en el món de la dolçaina, una pujada del IPC per aquest any (uns 20 € per cadascú) i portar un pressupost…, com que els callosins no sabem que tenen que tocar l’arrancà, les procesons, les entrades, els dies de bous…, Es que no saben esta gent a que es dediquen els dolçainers? Per cert, un 10 per la família Boronat perque a pesar de tot i malgrat com estàn tractant-los esta gent que ens governa del PP,  ells continuaràn en la nostra festa encara que en qualsevol altre lloc guanyen més diners. Aixó sí es sentir-se i fer per Callosa i no com altres que s’omplin la boca…, i també les butxaques sense entendre que els grans events de Callosa són les danses de Sant Jaume i les Festes de Moros i Cristians. T

EL PP DE CALLOSA DEJA FUERA AL PSOE EN EL MINUTO DE SILENCIO

Ningún miembro del grupo socialista fue advertido para mostrar su solidaridad con la última víctima de ETA. Mientras los dirigentes de partidos y agentes sociales han pactado una declaración de rechazo a ETA, siendo la primera vez que Rajoy suscribe el documento sin condiciones, el PP callosino, encabezado por el ínclito alcalde Batiste Saval, continúa con la visión partidista de sacar provecho político de los atentados terroristas cometidos por la banda terrorista y ningunea una vez más al grupo socialista para que ningún miembro de este grupo asista a la concentración del minuto de silencio con que varios ayuntamientos, entre ellos el callosino, han mostrado la solidaridad con la última víctima de ETa.

El portavoz socialista recibía una llamada del secretario personal del alcalde callosino pasadas las 12 horas del mediodía para comunicarle que se había guardado un minuto de silencio como muestra de solidaridad con Luis Conde. “Es esperpéntica la actitud rastrera y miserable de los concejales y alcalde del PP”. El portavoz socialista ha anunciado que pedirán en el próximo pleno que se guarde un minuto de silencio en muestra de solidaridad y repulsa y espera que sean todos los concejales de la Corporación quienes participen sin ninguna exclusión como pretende el Partido Popular.