EL PROGRES octubre 09

El Grup Municipal del PSPV-PSOE ha publicat una edició extra de la revista EL PROGRÉS on es presenten les propostes que varen realitzar al darrer plenari del nostre Ajuntament. Les propostes van ser rebutjades per la majoria del PP sense tan sols haver-les mirat. Eren propostes possitives que anaven en benefici del nostre poble però els regidors i l’alcalde del PP van votar EN CONTRA d’aquestes:

1 MOCIO.- Instar a la Generalitat a signar el Conveni amb el Ministeri d’Educació per entrar en el programa Escola 2.0 que dotarà als estudiants i professors d’un ordinador portàtil.

2 MOCIO.- Rendir un homenatge al dolçainer callosí  Jaume Boronat “Tissa” el dia de l’Arrancà a l’Ajuntament; nomenar l’Escola Municipal de Dolçaina i Tabalet amb el seu nom; i nomenar un carrer (aquesta va ser una proposta del PP en juliol i el PSPV-PSOE la va incloure per aplegar al consens)

3 MOCIO.- L’Ajuntament assumirà la diferència de preus de l’Escola Infantil Municipal provocada per la disminució del BO ESCOLAR que lliura la Conselleria d’Educació.

Les propostes íntegres les podeu comprovar a la revista EL PROGRES punjant ací.

 Publicación1

Publicación11

 

 

EL PROGRÉS. Juliol 09

Acaba d’eixir la revista del PSPV-PSOE de Callosa d’en Sarrià EL PROGRÉS. En aquesta publicació es tracta d’afegir un punt de vista diferent, però amb dades concretes, a la situació política del nostre Ajuntament, del nostre poble.

I per tant, ens agradaria, encara que serà segurament impossible, que l’equip de govern es dedicara a governar per a tots i totes i no es dedicara soles a la polèmica fàcil, al victimisme, a amargar-se i a atacar a la oposició que està fent la faena de control i fiscalització. Però aixó no està en la nostra mà. Així que Batiste i Cía seguiràn fent de les seues.

En aquest PROGRÉS, tenim el canvi del FESTIVAL LIRIC per la Mostra de Vi i Sensacions i el que ens costa, les mentires de Batiste i Cía respecte al Festival, al Mercat i a tot el comerç en general. També tenim les quantitats que deuen altres administracions governades pel PP com la Generalitat i la Diputació, en contraposició del GOVERN D’ESPANYA DE ZAPATERO que inverteix més de 1.400.000 euros en Callosa. Un reconeixement a Jaume Boronat “Tisa” i la negativa de Batiste i Cía de fer un homenatge a esta figura callosina; la relació molt peculiar entre la Mare de Déu i el nostre alcalde Batiste i finalment l’habitual fotodenúncia del nostre poble.

Esperem que siga del vostre gust. Gràcies.

Tot EL PROGRÉS punxeu ací: el_progres_julio.pdf

EL PROGRÉS. Edició Març 2009

progres.jpg

progres-2.jpg

progres-3.jpg

Ja tenim al nostre abast l’edició de març de la revista EL PROGRÉS. Aquesta publicació de l’Agrupació Local del PSPV-PSOE s’encarrega de fer un repàs de la situació actual i real de la nova Biblioteca Pública Municipal. Vaja per davant, que estem molt contents de que per fi hi hasga a Callosa una nova Biblioteca…, encara que hi han coses que no ens agraden. Punxa i ho comprovaràs.